Advies

Hoe ga je starten?

1.Zorg voor je DIGI-D code bij de gemeente en zorg voor een geldige ID of verblijfsvergunning. Je zult langer dan 6 maanden in Nl. achtereen moeten hebben gewoond om in Nl. een rijbewijs te halen.
2.Bij het CBR.nl boek je je theorie examen en 
regel je je gezondheidsverklaring daar vul je een vragenlijst in of je gezond genoeg bent om ooit veilig op de weg te kunnen, denk aan epilepsie ed.
3.Boek een proefles bij me, bel, mail of meld je aan op deze site.
4.Download de app Plango nadat je bij me bent ingeschreven, via Plango beheer je je les afspraken, je vorderingen en betalingen. 
In deze app kun je ook je theorie leerprogramma bestellen. 
Ik verzorg je inlogcode van Plango.
Je theorie certificaat en je gezondheidsverklaring zijn beiden 1,5 jaar geldig!  Veranderd er iets in je gezondheidssituatie dan vereist dat opnieuw invullen van je gezondheidsverklaring en moet er in sommige gevallen een rijtest worden gedaan of op verzoek van een CBR naar een arts worden gegaan zoals bv. een oogarts voordat je überhaupt op examen mag gaan.
5.Mijn rijschoolnummer is 2463N7 die heb je nodig om me te machtigen om uit jouw naam een examen te kunnen boeken op www.cbr.nl 

Reviews op Linked Inn / google: sandrasrijschool

Huisregels

Je zorgt voor:
* 100% inzet 
* 24 uurs regeling voor het tijdig afmelden bij ziekte of niet door kunnen  gaan van je afspraak, bij verzuim reken ik 100% van de lesprijs om mijn tijd en voorrijkosten te vergoeden
*  verzorg jezelf goed zodat alle inzittenden een prettig verblijf hebben in  de auto, te denken valt aan schone kleding, gebruik van deodorant en haal ik je op bij je sportschool zorg dat je gedoucht bent en eventueel          een schone handdoek op de rugleuning plaatst. Laat geen afval  achter of katten- of hondenharen achter op de bekleding.
*  Denk aan net taalgebruik in het verkeer maar ook tegen examinatoren als de uitslag je niet bevalt of je het oneens bent met de examinator.
Zo houden we het gezellig !

Meer weten?

Netherlands

Onze privacyklaring is van toepassing.